9 Mar

2023

Velkommen til vores nye kollega, Jonas Edward Mailandt Poulsen

Med et stigende antal danske kommuner som samarbejdspartnere, har vi brug for ekstra kræfter, så derfor er vi glade for at byde velkommen til vores nye kollega, Jonas Edward Mailandt Poulsen, der startede i en fast stilling som strategisk rådgiver den 1/2-2023.

Jonas er uddannet kandidat i statskundskab på Aarhus Universitet, og har allerede arbejdet i to år hos Joint Action som Junior Konsulent og forskningsassistent, samt i et praktikforløb. Jonas skrev derudover speciale i samarbejde med os, hvor han fokuserede på hvilken betydning chefer i danske kommuner har, for at sikre høj samarbejdskvalitet blandt ledere. Jonas er meget central for at sikre udvikling af relationel kapacitet og relationel ledelse, på alle niveauer i organisationer, med vores samarbejdspartnere. Han har bevist, at han kan tage ansvar, formidle og sikre gode udviklingsprocesser. Derfor er vi rigtig glade for at han nu er strategisk rådgiver hos os.

Jonas udtaler:

”Jeg er stolt over at blive en fast del af Joint Action. Jeg oplever det som meningsfuldt at arbejde systematisk og datainformeret med at udvikle produktive samarbejdsrelationer og ledelsesadfærd i offentlige organisationer som hjælper borgerne. Jeg ser meget frem til at fortsætte det positive udviklingsarbejde i danske kommuner.”

Velkommen til Jonas!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi skriver bl.a. om:

  • Artikler og blogindlæg
  • Forskningsresultater
  • Kundecases
  • Videoer med os eller kunder
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.