18 Mar

2024

Konference om ledelse af relationel kapacitet i september 2024!

Vi har nu den store fornøjelse at invitere til den årlige konference om ledelse af relationel kapacitet – onsdag den 4. og torsdag den 5. september 2024. Det vil foregå i fantastiske lokaler på Godsbanen i Aarhus – midt i Aarhus by.

Her ønsker vi at invitere til inspiration og dialog. Vi ønsker at skabe mulighederne for, at vi i fællesskab kan udvikle og koble praksisforankret indsigt, med fokus på at udvikle sammenhængende løsninger i offentlige organisationer.

Kommune 4.0

Det overordnede tema for arrangementet vil være vores forståelse for kommune 4.0. som er en strategisk ramme for at forstå og udvikle helhed og sammenhæng i leveringen af kommunale velfærdsløsninger.

Program:

Til konferencen har vi fire key notes:

  • ”Ledelse på tværs” med Lektor og ph.d. Anders Grøn , forfatter og post doc. forsker ved Kronprins Frederiks Center for offentlig ledelse, Aarhus Universitet.
  • ”Erfaringer fra Nordfyns Kommune – tidlig indsats i samarbejdet mellem dagtilbud og skoler” ved Gitte Høj Nielsen, Chef for skoler og dagtilbud, Nordfyns Kommune.
  • ”Erfaringer fra Malvik Kommune i Norge - udvikling af relationel kapacitet” ved Ros-Mari Berre, Kommunalsjef barn og unge.
  • Kommune 4.0 – en strategisk ramme om sammenhængende indsatser med Carsten Hornstrup, ph.d. Partner i Joint Action.

I tillæg til faglige oplæg, er dette også en konference for offentlige organisationer som arbejder med udvikling af relationel kapacitet i praksis, og derfor vil alle få mulighed for at spille ind med erfaringer, løsninger og udfordringer. Samtidig vil dette være en god arena for dem som ønsker inspiration til sit eget arbejde.

Tilmelding:

På side her kan du finde mere information, og tilmelde dig konferencen.

Gå til konferencen.

Vi ser frem til at se dig til konferencen! :-)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi skriver bl.a. om:

  • Artikler og blogindlæg
  • Forskningsresultater
  • Kundecases
  • Videoer med os eller kunder
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.