Joint Action er internationalt førende eksperter på
udvikling af sammenhængende indsatser omkring
komplekse og tværfaglige opgaver

Forskning om chefrollen for at skabe Relationel Kapacitet i danske børn- og ungeforvaltninger

Jonas Poulsen, Konsulent & Carsten Hornstrup PhD., Direktør

I Joint Action har vi gennem flere år arbejdet med og forsket i, hvordan offentlige organisationer, kan sikre sammenhæng og helhed, i løsningen af komplekse velfærdsudfordringer. Inspireret af forskningen i relationel koordinering og relationel ledelse.

Oplæg til Konference om ”Ledelse af Relationel Kapacitet” august 2022 i Aarhus

Martin Østergaard Christensen, Stadsdirektør

Når jeg ser på hvordan jeg som topleder arbejder ind i relationel koordinering – og hvordan vi som topledere får omsat visioner og strategier, så er der en ting jeg har taget med mig: At kommunikere intenst og meget.

LÆS FLERE ARTIKLER

Carsten Hornstrup, Jonas Poulsen og Ole Dalvang

Topledelsens betydning i at sikre sammenhængende ledelse

Delt i tre dele, i det første afsnit kan du læse om baggrunden for projektet. I det andet afsnit kan du læse om chefernes perspektiver på hvordan de kan..

Carsten Hornstrup

Sådan arbejder vi med Relationel Kapacitet

Joint Action Analytics har udviklet en unik analyseplatform til kortlægning af kvaliteten i det tværgående samarbejde og til at skabe et overblik over organisationers mest komplekse opgaver.

Carsten Hornstrup

I dybden med Relationel Kapacitet

Relationel Kapacitet handler om evnen til at skabe et stærkt og produktivt samarbejde på tværs af faglige og organisatoriske skel og på tværs af formelle hierarkier – og om en stærk sammenhængende ledelsesindsats…

Carsten Hornstrup og Jacob Storch

Første kapitel af Relationel Kapacitet – Sammenhæng i Offentlige Organisationer

Danske offentlige organisationer har gennemgået store forandringer de sidste ti år. Drevet f dels en finanskrise, der i en lang periode har nødvendiggjort..

Joint Action

HR artikelserie om en ny generation af HR-målinger

Trivsel og engagement og øget relationel kapacitet. Med en verden med stadig større krav til organisationers evne til tilpasning, innovation..

Ragnhild Kvålshaugen, Julie H. Svendsen og Sarah L. Bjønness

Relasjonell Kapasitet i Bygg- og Anleggssektoren

Evalueringer av samarbeid og relasjoner mellom aktører i tidligfase er av stor betydning for å utvikle produktivt samarbeid som er preget av..

Carsten Hornstrup & Ole Dalvang

Artikel: Vilde problemer, Hovedloven og sammenhængende borgerforløb i praksis

Flere og flere offentlige organisationer sætter fokus på såkaldte ”vilde problemer” – altså problemer som er svære at forstå – og dermed også svære at løse. Det gælder blandt…